Tider och rutiner

Vårdnadshavares arbetstid inklusive skälig restid ligger till grund för barnets vistelsetider som anmäls via Knivsta kommuns e-tjänst med e-legitimation, länk finns till höger.
När behovet förändras skall nya vistelsetider anmälas en månad innan de börjar gälla. Detta för att barnens vistelsetider ligger till grund för planering av pedagogernas scheman samt för avdelningarnas verksamhet.
Vårdnadshavare som inte har möjlighet att anmäla vistelsetider via e-tjänsten kan fylla i ett vistelsetidsavtal och lämna till förskolan.

När minst en vårdnadshavare är ledig från arbete eller studier har barnet inte rätt till omsorg.

Se vidare "Avgifter och regler", länk finns till höger.

Förskolan har öppet helgfri måndag-fredag, klockan 06.30-17.15. Uppstår andra vistelsetidsbehov, kontakta förskolechef.

• Senast uppdaterad 20 mar 2018